Niek de Groot: superleuk doeboek voor op vakantie

Niek de Groot: superleuk doeboek voor op vakantie

Zelf gekke namen verzinnen als ‘dansende sukkelsaurus’ of ‘salamipoedel’, geheimschrift ontcijferen, zelf stripjes tekenen en jezelf superkrachten aanmeten. Dat zijn slechts een paar voorbeelden uit het Niek de Groot doeboek.

De tijd vliegt voorbij met het Niek de Groot doeboek op de achterbank. Dit zorgt voor uren plezier onderweg naar de vakantiebestemming.

Bestseller
Niek de Groot is onder meer bekend van de graphic novels: Niek de Groot brokkenpiloot, Niek de Groot kladt erop los en Niek de Groot draait door. Van de serie zijn in Nederland en Vlaanderen sinds het verschijnen van deel 1 al meer dan 45.000 exemplaren verkocht. Wereldwijd werden er al 6 miljoen exempelaren verkocht van deze New York Times-bestseller. Schrijver Lincoln Peirce komt nu met Niek de Groot doet het zelf. Dit doeboek is ideaal voor op vakantie!

Ontdek het doeboek
Dit langverwachte doe-het-zelfboek staat bomvol superleuke opdrachten: vind je weg in het doolhof, los quizjes, raadsels en puzzels op, schrijf je eigen strips, doedel maar lekker raak en ontdek de geheimen van Nieks tekentalent. Je verveelt je geen moment met dit doeboek. Snel in je koffer stoppen dus!

Over de bedenker van Niek de Groot
Lincoln Peirce is schrijver en striptekenaar. Niek de Groot verscheen als strip in Amerika in meer dan tweehonderd dagbladen. Jeff Kinney (de schrijver van de serie Het leven van een Loser) las de Niek de Groot-strips in de krant Washington Post en schreef Peirce een brief van meer dan vijf kantjes! Kinney was namelijk bezig met zijn eerste strip voor de schoolkrant en wilde van alles weten. Vooral hoe je van strips tekenen je werk kon maken… Peirce was een grote inspiratiebron voor Kinney.

Lincoln Peirce woont samen met zijn vrouw en twee kinderen in Maine, Amerika.

240doeboek_2Niek de Groot doet het zelf doeboek
Meer dan 200 pagina’s plezier
Verkrijgbaar bij uitgeverij De Fontein
Prijs € 14,99

Share This