Nieuw: horloges van bamboe

Nieuw: horloges van bamboe

Ja, je leest het goed. Er zijn nu ook horloges gemaakt van bamboe van het merk TiMeBoo. Ze zijn voor jong en oud, voor mannen en vrouwen. En de prijzen zijn  betaalbaar.

De Limburgse Ilona Hurkens en Marga van Goethem doen in bamboe. Van stoere snijplanken tot kleurrijk speelgoed en van zacht badlakens tot een hippe solarboom. En dan nu ook een eigen lijn horloges van bamboe. “We hebben een uitgebreide collectie bamboeproducten, die zeker nog gaat groeien in de komende periode. De mogelijkheden van bamboe zijn eindeloos, en daarbij is het ook nog eens een duurzaam alternatief voor bijvoorbeeld plastic, hout en katoen.”

Anti-allergeen
Bamboe is een duurzaam materiaal dat licht draagt en dat bovendien geen allergische reacties op de polsen geeft. Ideaal voor mensen die gemakkelijk reageren op kunststoffen en huid3f7f28dc-ba14-46bb-88c3-04479e7b648fuitslag krijgen. En verder voor iedereen die houdt van bamboedesign. Sommige horloges hebben een band hebben van plantaardig gelooid leer en er wordt gewerkt aan bandjes van kurk!

Persoonlijke boodschap
Je draagt hem met een stoere band, single om je pols of dubbel omgeslagen met een wrap band. Je kiest een kleur die bij je past en wil je het extra persoonlijk maken dan versier je je TiMeBoo met mooie accessoires. Voor 5 euro extra kun je een persoonlijke boodschap laten graveren op de achterkant van het horloge.

Kijk voor meer informatie of om te bestellen op timeboo.eu.

 

Share This