Nieuwe haarverzorging van Nivea: als je haar maar goed zit

Nieuwe haarverzorging van Nivea: als je haar maar goed zit

Nivea komt met een nieuwe haarverzorgingstechniek die het haar de extra aandacht en verzorging geeft juist op die plekken waar het nodig is. Vanaf half oktober liggen alle nieuwe producten in een nieuwe verpakking in de winkels.

Het haar is voor ons vrouwen een belangrijke accessoire. Wanneer je haar goed zit, voel je je zelfverzekerd. Maar om het in het gewenste model te brengen, heeft het haar het soms zwaar te verduren. Gebruik je een hete stijltang, föhn, of haarverf, dan beschadig je je haar en droogt het uit. De nieuwe Care Shampoo en Conditioner met Kera Detect Technology geeft het haar de extra aandacht en verzorging vooral op die plekken waar het nodig is. In combinatie met Nutri-Essences verzorgt, versterkt en beschermt deze formule het haar vanaf de wortel tot de punt.

Kera Detect Technology
Als het haar aan de oppervlakte is beschadigd, kan het de binnenkant niet meer beschermen tegen bijvoorbeeld de hitte van de stijltang, haarverf, en UV-licht. Met als gevolg: gespleten punten waardoor het haar er futloos uit kan zien. De nieuwe formule van Nivea bevat de unieke Kera Detect Technology: een slimme technologie die bestaat uit een bijzondere combinatie van panthenol, peptiden en een ‘repair’ component dat het haar ‘repareert’, daar waar dit het hardst nodig is. Het spoort de beschadiging op en herstelt het haar, waarna panthenol diep het haar binnendringt en het verzorgt en versterkt. De peptiden zorgen ten slotte voor een beschermlaagje waardoor het haar weer sterk, soepel en gezond aanvoelt.

Nutri-Essences
Nutri-Essences zijn ook toegevoegd aan de shampoo en conditioner. Het is een combinatie van Macademia Olie, het welbekende beauty-ingrediënt dat het haar uiterst zacht maakt en het verzorgende ingrediënt uit  het vertrouwde blauwe Nivea-blik, Eucerit®. Eucerit beschermt het haar aan de buitenkant door een beschermend laagje aan te brengen aan de oppervlakte. Eucerit en Macademia Olie zijn toegevoegd aan het hele haarverzorgingsasssortiment.

Dr. Nathalie Sors, Research & Development, Beiersdorf: “Nutri-Essences zijn essentiële lipiden die het haar optimaal verzorgen, versterken en beschermen. Zelfs wanneer het haar gezond is, kan het de belangrijke lipiden verliezen waardoor het haar er futloos uitziet en dof en stroef kan aanvoelen. Om ervoor te zorgen dat het haar altijd de juiste verzorging, versterking en bescherming krijgt die het nodig heeft, hebben we Nutri-Essences niet alleen aan de Repair & Targeted Care Shampoo en Repair & Targeted Care Conditioner toegevoegd, maar bevat het complete Hair Care assortiment nu Nutri-Essences en zijn de Hair Styling producten verrijkt met Macadamia Olie. Vanaf nu ontkomt geen enkele beschadigde haarstreng meer aan de verzorgende, versterkende en beschermende werking van.”

Fotocredits: telegraaf.nl

Share This