Kledingideeën opdoen tijdens een styling event

Kledingideeën opdoen tijdens een styling event

Sta je ook vaak voor je kledingkast en weet je niet wat je aan moet trekken? Dan is het best handig en leuk als eens iemand anders je vertelt welke kleding leuk bij elkaar staat en wat bij je past. Zo kom je tot heel nieuwe combinaties en steek je jezelf in het nieuw, zonder dat je nieuwe kleding hebt gekocht.

Als dit je aanspreekt dan is een bezoekje aan een styling event wellicht iets voor je. Op zondag 23 november is er eentje in Amsterdam bij YDU. Hier kun je stylingadvies krijgen van styling coach Judith Verschuren. Je neemt drie kledingstukken mee, waar je mee zit: bijvoorbeeld een jurk die al jaren in de kast hangt, maar die je om een of andere reden nooit draagt. Of dat leuke rokje waar je eigenlijk geen raad mee weet, omdat je het idee hebt dat niets erop staat. Judith kijkt samen met jou naar de meegenomen kledingstukken en zal je adviseren hoe je de kleding nieuw leven kunt inblazen. Uiteraard onder het genot van een drankje.

Kosten
Deelname aan het styling event kost 10 euro en dat moet je vooraf bij inschrijving betalen. De adviezen vinden plaats tussen 13.00 – 17.30 uur. Je kunt je inschrijven via fashion@ydu.nl. Let op: er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers dus wees er op tijd bij!

ydu style event

 

Fotocredits: www.nostalgie-brocante.nl

Share This