Nivea dagcrèmes met extra zonbescherming

Nivea dagcrèmes met extra zonbescherming

Inmiddels weten we wel dat we onze huid moeten beschermen tegen zonnestralen om rimpels te voorkomen. Daarom bevatten de meeste dagcrèmes SPF-bescherming. De nieuwe Nivea dagcrèmes krijgen een nog hogere factor.

Onderzoek heeft uitgewezen dat 80% van vroegtijdige huidveroudering, zoals rimpels, fijne lijntjes en pigmentvlekken, wordt veroorzaakt door UVA- & UVB-stralen. Een goede bescherming tegen UV-stralen tijdens het hele jaar is dus erg belangrijk. Niet alleen als de zon schijnt, ook als het bewolkt is.

57% van de Nederlandse vrouwen vindt een goede SPF-bescherming in haar dagcrème belangrijk. Daarom is er aan de vertrouwde Nivea dagcrèmes extra bescherming toegevoegd: SPF 30 voor een nog betere bescherming tegen huidveroudering.

De nieuwe NIVEA CELLular Anti-Age Dagcrème Extra Bescherming SPF 30 helpt dankzij de toevoeging van SPF 30 met UVA en UVB de huid extra te beschermen tegen huidveroudering, celbeschadiging en pigmentvlekken veroorzaakt door zonlicht. De crème combineert de voordelen van anti-age verzorging met een extra hoge bescherming tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen, waaraan je het hele jaar door wordt blootgesteld. In juni 2015 exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat voor de consumentenadviesprijs van € 17,99.

De nieuwe NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème Extra Bescherming bevat SPF 30 en een geavanceerd UVA-filter die helpen de huid extra te beschermen tegen tekenen van huidveroudering. Bij regelmatig gebruik ziet de huid er zichtbaar gladder en jonger uit. Vanaf juni 2015 exclusief verkrijgbaar bij Etos voor de consumentenadviesprijs van € 15,99.

Share This