Op en top vrouwelijk

Op en top vrouwelijk

De DYANNE-collectie van Livera voor komende herfst / winter is weer luxueus en op en top vrouwelijk. Dyanne Beekman heeft veel gebruik gemaakt van diep donkergroen en nachtblauw met gouden voering en accenten. Dit geeft de collectie iets mysterieus. Een primeur en zeer gewenste aanvulling op de collectie is het corrigerende ondergoed.

image043image044image042image045

Corrigerend slips
Vanaf november zijn een taille- en buikcorrigerend hemd, een tailleslip en een longpant verkrijgbaar. Natuurlijk is ook deze shapewearcollectie luxe en super vrouwelijk. Met in alle artikelen een ingebreid en rijk DYANNE logo en naast zwart ook verkrijgbaar in een verleidelijke taupetint .

image069image070image071

 

De perfecte basis
In elk opzicht is collectie herfst / winter 2013 / 2014 op het vrouwenlichaam gesneden. De functionele modellen zijn elegant, vrouwelijk en sexy. Met extra versteviging en correctie daar waar nodig of juist extra accent op de plekken waar het wat gevulder of voller mag lijken. Voor iedere vrouw is DYANNE at Livera de perfecte basis om verzorgd, comfortabel en vooral zelfverzekerd en sterk voor de dag te komen. Meer op www.livera.nl enwww.dyanne.nl

Share This