Op naar de Huishoudbeurs

Op naar de Huishoudbeurs

Voor alweer de 70ste keer vindt dit jaar de Huishoudbeurs plaats. En dat wordt gevierd van 21 februari t/m 1 maart in de RAI in Amsterdam.

Er zijn meer dan 350 exposanten op de beurs die je laten kennismaken met de nieuwste producten en diensten op het gebied van verzorging, mode, vrije tijd, eten en drinken. Ook kun je meedoen aan allerlei creatieve workshops, zoals het maken cupcakes, winkelarmbanden, glas decoreren, zeepkettingen maken en mozaïeken. Dagelijks zijn er optredens van bekende artiesten bij Festival Fantastique.

Webshop till you dropHHB 70
Op het nieuwe Webshop Till You Drop Plaza op de Huishoudbeurs komt de virtuele shopwereld tot leven! Tijdens de vorige editie hebben ruim 100 hippe webshops alles uit de kast gehaald om zich in het ‘echt’ te presenteren. Hier vind je de allerleukste webshops in real life; van accessoires, fashion en beauty tot alles voor je kinderen. Voel, proef, ruik, pas en koop direct!

Pasar Malam
Wat dit jaar nieuw is, is het Aziatische Pasar Malam Festival, waar je kunt genieten van oriëntaalse hapjes, drankjes, muziek, dans en modeshows.

Negenmaandenbeurs
Als je in het tweede weekend de beurs bezoekt, kun je met de toegangskaart voor de Huishoudbeurs op dezelfde dag ook naar de Negenmaandenbeurs. 2 voor de prijs van 1.

De beurs is geopend dagelijks van 11.00 tot 18.00 uur en op donderdag en vrijdag van 11.00 tot 22.00 uur.

Koop je kaarten in de voorverkoop dan betaal je tijdelijk € 14,95 ipv € 19,50.
Kaarten zijn ook te koop bij Blokker en Primera.

Kijk voor meer informatie op huishoudbeurs.nl.

Share This