Open Tuinen Weekend 2015

Open Tuinen Weekend 2015

Inspiratie opdoen voor je eigen tuin of gewoon nieuwsgierig? Op zaterdag 20 en zondag 21 juni is het Groei & Bloei Open Tuinen Weekend. Dan geven meer dan 1000 trotse tuinbezitters in heel Nederland gratis een kijkje in hun tuin.

In de meeste regio’s is zelfs een speciaal routeboekje van open tuinen beschikbaar. Je ontdekt mooie en bijzondere bloemen- en plantencombinaties, ziet originele tuinontwerpen en toepassingen van bijzondere materialen. Sommige tuineigenaren geven workshops of organiseren exposities. Het Groei & Bloei Open Tuinen Weekend is tevens een mooie en inspirerende gelegenheid om andere tuinbezitters te ontmoeten en van elkaars ‘tips & tricks’ te leren. Op groei.nl staan per regio de deelnemende tuinen vermeld. De meeste tuinen zijn opgenomen in een open tuinenroute.

Groei & Bloei
Groei & Bloei is de grootste tuinvereniging van Nederland voor liefhebbers van bloemen, planten en tuinieren. De vereniging heeft 145 afdelingen en zo’n 50.000 leden. Iedere afdeling organiseert jaarlijks een scala aan activiteiten zoals lezingen, workshops, ruilbeurzen, open tuinen, excursies, cursussen en reizen. Iedere maand brengt de vereniging het tuinmagazine Groei & Bloei uit.

Kijk voor meer informatie en een overzicht van deelnemende tuinen op groei.nl

Share This