Openlucht filmfestival: Pluk de nacht

Openlucht filmfestival: Pluk de nacht

Droom weg onder de sterrenhemel in een zwoele stadsoase! Met je voeten in het gras, midden in het centrum van Den Haag, geniet je van spectaculaire bloeddorstige paranoïde cinema op een megascherm in de tuin van Het Nutshuis.

Drie zaterdagen in augustus griezelen en huiveren bij de beste cultklassiekers uit de Amerikaanse filmgeschiedenis. Films die je gezien moet hebben of die je graag nog eens wil zien, omdat het zulke hoogtepunten zijn. Bijzondere verhalen over mysteries, geheimen en provocerende gekte. Zo magistraal, beangstigend en bizar vormgegeven dat ze voor altijd in het collectieve geheugen gegraveerd zijn en nooit hun actualiteit hebben verloren.

Open Air Film Festival Pluk de Nacht 

Het Pluk de Nacht – Open Air Film Festival is het enige echte openlucht filmfestival in Nederland en bestaat dit jaar tien jaar. Dat wordt gevierd in de tuin van Het Nutshuis. Pluk de Nacht is afgelopen jaren uitgegroeid tot een knusse ontmoetingsplaats en combineert niet eerder in Nederland uitgebrachte films met kunst, eten, drinken en feestjes. Een intense gezamenlijke filmervaring in een intieme en onvergetelijke sfeer.

Data

ZA 10 AUG ALIEN

ZA 17 AUG THE CONVERSATION

ZA 24 AUG BLUE VELVET

DO 29 AUG LET THE RIGHT ONE IN

VR 30 AUG DEAD MAN’S SHOES

ZA 31 AUG VERRASSINGSFILM!! (De beste film van het Pluk de Nacht Open Air Film Festival 2013, check het programma op www.plukdenacht.nl voor een hint)

 

Kaarten

De films beginnen zodra de zon onder gaat (rond 21.30 uur) en de toegang is € 8,50. Kaarten zijn te reserveren via nutshuis.nl

Binnenkort zijn er vrijkaarten te winnen via Facebook, houd het in de gaten en like Het Nutshuis.

Ook bij het Humanity House zijn films onder de sterrenhemel te zien. Op donderdagen vanaf 18 juli tot en met 22 augustus draaien zij o.a. ‘Slumdog Millionaire’ en ‘When We Were Kings’. Voor € 10,- heb je een combi-ticket en kan je zowel een avond naar het Humanity House als een avond naar Het Nutshuis.

 

 

Share This