Over Word Up!

Over Word Up! - planetfem.com
We zijn eindelijk zover. Vandaag hebben we de eerste uitzending van onze nieuwe internetserie, Word Up! En wat zijn we trots… ja, heel erg zelfs! Veel van jullie hebben wellicht al de aankondingen gezien de afgelopen periode. We zijn druk op zoek gegaan naar ondernemers met een bijzonder verhaal. Van de afleveringen die al gemaakt zijn, zijn de reacties van een selecte groep zeer positief.

Wat is ‘Word Up!’ precies?
Word Up is een nieuwe videoserie die wij zelf produceren. De bedoeling is om kleine ondernemers met een bijzonder verhaal onder de aandacht te brengen bij het grote publiek. Elke aflevering van Word Up! is ongeveer 3 á 4 minuten lang en geeft een kort overzicht van de activiteiten van de ondernemer en natuurlijk een kijkje in de keuken van de ondernemer zelf. Klinkt als een promo film misschien? Wellicht is dat ook zo maar dan wel met een verschil: Word Up! wil graag kleine ondernemers verbinden met onze Planetfem bezoekers. We leven tegenwoordig in een ‘sharing’ economy en wat is dan een betere manier om kennis met elkaar te delen? Op deze manier creëren wij een format waarvan iedereen profijt kan hebben.

Hoe Word Up! verschilt van een promo video
Word Up! vraagt elke ondernemer  om 3 gouden tips te geven over zijn onderneming of branche. De tips variëren van onderwerpen over geluk en succes tot het kiezen van de perfecte tas. Daarbij is de online wereld een omgeving waarbij we kunnen genieten van gratis goodies. Het betreft het ‘freemium’ model en houdt in dat demo’s of proefproducten of -diensten steeds meer normaal gevonden worden in deze tijd van crisis.

We kennen onze bezoekers goed. We weten welke producten of diensten zij nodig hebben en welke een toevoeging kunnen zijn aan hun dagelijkse leven. Als online uitgeverij met een bereik van meer dan 7 miljoen bezoekers per maand, willen wij op een bepaalde manier iets terug kunnen doen. Word Up! kan je daarom ook zien als een sub-platform dat mensen met elkaar verbindt en tegelijkertijd informerende en entertainende video content produceert.

Neem een kijkje bij de eerste aflevering van Word Up! met succescoach Peter Gerritsen. Goede kans dat deze aflevering ook jou belangrijke en handige tips kan geven in  2015!

Klik hier voor meer afleveringen van Word Up!