PH Hotels: thuiskomen in Amsterdam

PH Hotels: thuiskomen in Amsterdam

Amsterdam heeft er een nieuw hotel bij: het PH Hotel Oosteinde. Een plek waar sjiek en sjofel elkaar ontmoeten.

images-1Alleen de graffiti in de trappenhuizen herinnert nog aan de oude bewoners van het PH Hotel Oosteinde; tot een jaar geleden was dit elegante stadshotel nog een rauw kraakpand. Het uitgangspunt van designer Jeroen de Nijs was om een warme plek te creëren die een afspiegeling is van de stad Amsterdam en waar mensen zich thuis voelen. Het resultaat is een rebelse mix van rijke materialen en ruwe originele details die het best te omschrijven is als ‘urban luxury’. Rustig gelegen tussen de levendige Pijp en de Utrechtsestraat is het onlangs geopende hotel een comfortabele stadsoase.

Verschillende kamers
Iedere kamer in het PH Hotel is anders. De comfortabele hotelkamers achter de gevel van het karakteristieke images-2Amsterdamse pand variëren niet alleen in vloeroppervlakte maar ook in hoogte en authentieke details. Zo voelen de lager gelegen kamers extra ruimtelijk dankzij de hoge plafonds en geven de typerende balkenplafonds juist een extra authentieke touch aan de rustige kamers op de bovenste verdiepingen. De geschiedenis en de moderne stedelijke flair zorgen samen voor een warme sfeer en gevoel van luxe. Ruw metselwerk en zachte tapijten omlijsten de kamers met een heerlijke stortdouche, tailormade PH-bedden en een espressomachine voor een homemade kopje koffie.

Urban flair
PH Hotel Oosteinde is zowel qua locatie als faciliteiten een plek voor zowel zakelijke bezoekers als voor mensen die van Amsterdam willen genieten. De charmante en altijd gezellig levendig, de Utrechtsestraat, ligt op een steenworp afstand. In deze, misschien wel leukste winkelstraat van Amsterdam, vind je boetiekjes en bloemenstalletjes, hippe modemerken en haringstalletjes. Ook hier zorgt de afwisseling voor een warme eenheid.

PH Hotels – Thuis in Amsterdam
imagesPH Hotels wil haar gasten Amsterdam op de meest comfortabele manier laten beleven. Met een hotel op de Vossiusstraat en aan het Oosteinde biedt zij twee stijlvolle hotels waar de gastvriendelijkheid en een sober chique inrichting voor een rustig en luxe verblijf zorgen. Het hotelpersoneel deelt graag haar kennis van Amsterdam met haar gasten en weet precies te vertellen wat de leukste, gekste en mooiste plekken zijn. Het ontbijt van PH Hotels begint langzamerhand een begrip te worden in Amsterdam. Bij het overzichtelijke en betaalbare ontbijtbuffet wegen smaak en voedzaamheid het zwaarste; de lekkerste koffie, verse sappen, broodjes en een kok die je gebakken eitje met liefde maakt. Welkom in Amsterdam.

Kijk voor meer informatie op phhoteloosteinde.com

Share This