Pimp je caravan!

Pimp je caravan!

Kamperen was nog nooit zo hip. Als je deze caravan ziet, krijg je toch meteen zin om te gaan kamperen?

Het begon allemaal met de mooi opgeknapte retro-caravans die je zag op festivals en markten, maar kampeerliefhebbers pimpen nu ook hun eigen caravan. Het was nog nooit zo’n kleurrijke boel op de camping.

Metamorfose
Als je nu begint, steel je deze zomer de show op de camping. Je zoekt een leuk exemplaar uit op Marktplaats en interieurje gaat aan de slag. Aan de inrichting hoef je weinig te doen, die staat vast. Je koopt wat kleurige verf, een gezellig behangetje en stof voor nieuwe gordijnen en om de kussens mee te bekleden. Dit zorgt voor een complete metamorfose van je vakantiehuis op wielen.

Pimpen
Dit voor jaar verschijnt er een nieuwe editie van het boek Caravanity: boordevol ideeën om je caravan naar eigen smaak te customizen. Inclusief veel (styling)tips, werkplannen en foto’s van de mooiste gepimpte caravans. De diverse stijlen bieden voor ieder wat wils. Met alle praktische tips en handige ideeën, maak je zelfs van de meest saaie caravan een persoonlijk paradijs.

Koken op de camping
Daarnaast komt er een Caravanity Camping Kookboek uit met daarin lekkere recepten en de handigste keukenattributen om van iedere campingmaaltijd een feestje te maken. De meesten van ons vinden het namelijk nog altijd lastig om een smakelijke, maar niet al te ingewikkelde maaltijd te bereiden op een of twee pitjes bij de tent of caravan.

caravanityCaravanity
ISBN: 9789021558547
Prijs € 18,99

Verschijnt: maart 2015

 

caravanity kokenCaravanity Camping Kookboek
ISBN: 9789021558530

Prijs: € 18,99

Verschijnt: maart 2015

 

Fotocredits: pimpenco.nl

Share This