Rebelle.com: tweedehands designmode

Rebelle.com: tweedehands designmode

Je hebt diva’s die een Prada-jurk maar één keer willen dragen naar een feest en voor het volgende gewoon weer een nieuwe designer-outfit aanschaffen. Zij kunnen hun jurk te koop aanbieden op Rebelle.com, zodat jij hem voor een veel lagere prijs kunt kopen.

Nieuwe kleding kopen is altijd leuk! Maar echt iets van een duur merk, daarvoor betaal je al snel de hoofdprijs.2015-06-2920150629-22868-hazc35 Toch voelt het wel chic om een Prada-jurk in je kast te hebben hangen, een Gucci-bril te dragen of met een tweedehands Louis Vuitton-tas rond te lopen. Wil jij dat ook? Dan kun je terecht op de tweedehands designer webwinkel Rebelle.com. Een duurzaam concept, want wie is uitgekeken op haar merkkleding, gooit het niet weg, maar kan er een ander heel blij mee maken door het online aan te bieden.

Vooraanstaande merken
De tweedehands spullen die je vindt op Rebelle.com zijn vaak nog zo goed als nieuw. Er wordt niet alleen 2015-07-0620150706-31486-6gjqhukleding aangeboden, maar ook schoenen, zoals laarzen, sleehakken, sneakers, veterschoenen en slippertjes. Ook worden er prachtige sieraden -horloges, kettingen, ringen, oorbellen-, tassen en accessoires als zonnebrillen, riemen, handschoenen en shawls aangeboden. Alles is van vooraanstaande merken als Prada, Gucci, Louis Vuitton, YSL, Dior en vele andere grote ontwerpers. Uiteraard wordt alles wat binnenkomt op echtheid gecontroleerd, zodat je zeker kunt zijn van kwaliteit.

Luxueuze artikelen aanbieden
Heb je zelf hoogwaardige merkkleding of andere spullen in de kast liggen die je niet meer draagt? Dan kun je ze via Rebelle.com verkopen. Dat kan op twee verschillende manieren: zij 2015-07-0520150705-20518-1w1626hverkopen het product voor jou (concierge service), dan maken zij een professionele foto en een omschrijving van het artikel en plaatsen dit op hun website. Je stuurt jouw artikel kosteloos naar Rebelle. Je kunt je product ook zelf zelf op de website zetten (zelf verkopen). Dan maak je zelf een foto en omschrijving en je houdt het product zelf tot de verkoop. In beide gevallen betaal je verkoopprovisie, maar als Rebelle de gehele verkoop voor je verzorgt, ben je uiteraard meer geld kwijt. Rebelle bereikt internationaal heel veel mensen dus de kans is groot dat jouw product voor een goede prijs op de website wordt verkocht.

Kleding kopen
Op de website kun je aangeven naar wat voor soort kleding, schoenen, tassen of sieraden je op2015-07-0220150702-1216-1uglyj1 zoek bent. Je kunt kiezen voor: gedragen, ongedragen, goed of zeer goed. De maten die beschikbaar zijn gaan van maat 32 t/m 46, de schoenen van 35 t/m 43. Ook kun je selecteren op materiaal. Kleding bijvoorbeeld op canvas, denim, jersey, bont of kasjmier en sieraden op kralen, kunststof, goud of zilver. Ook kun je een kleur selecteren die je graag wilt of een dessin. En ben je nu al op zoek naar iets voor de winter, dan kan dat, want de kleding en schoenen zijn geselecteerd op seizoen.

Verzending
De artikelen worden verzonden vanuit Duitsland, waar het bedrijf is gevestigd. Houd daarom rekening met hogere verzendkosten vanuit het buitenland. 2015-07-0620150706-21360-1hcv4fhAlle bestellingen worden binnen 48 uur verstuurd. Als het artikel nog niet bij ons ligt, maar bij de verkoper, dan stuurt de verkoper ons het artikel toe. Wij controleren het op echtheid en conditie en sturen het dan zo spoedig mogelijk door naar de koper.

 

 

Share This