Redactie stagiaire

Redactie stagiaire

Ben jij goed in schrijven en heb je gevoel voor vrouwenonderwerpen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

SchrijverVoor het grootste online lifestyle platform voor vrouwen (20-45 jaar) is FEM op zoek naar een stagiaire met een schier oneindige hoeveelheid interesse in fashion, design en beauty.  Bezoekers van het platform weten wat er speelt in de wereld. Ze zijn vaak hoog opgeleid en willen – mits goed gedoseerd!- van alles wat weten. Het grootste online vrouwenplatform wil toonaangevend zijn en is op zoek naar versterking om deze ambitie waar te maken.


Dus:
Wij zijn op zoek naar een stevige stagiaire webredactie die op en top vrouw is en blij wordt van mooie, maar vooral scherpe zinnen en haar neus niet ophaalt voor punten en komma’s. Die weet wat er nationaal en internationaal speelt op het gebied van lifestyle. Die eigenzinnig is en overloopt van ideeën en ambitie. Die bekend is met de tongue-in-cheek tone of voice en het ook in de vingers heeft om in deze stijl te schrijven.

 

Wij zoeken:
Een stagiaire die volledig thuis is in de wereld van mode, beauty en lifestyle en die zowel teksten kan redigeren als zelfstandig tekst kan produceren. Frisse invalshoeken, spraakmakende interviews, verrassende reportages alsmede bondige informatieve stukken: bij ons kan het allemaal en mag je het ook daadwerkelijk doen!

 

Wat wij bieden:
• een afwisselende baan in een monumentaal pand, midden in Amsterdam
• interessante klussen en ander redactieondersteunend werk
• leuke collega’s die kunnen stimuleren en uitdagen

 

En, niet onbelangrijk, wat wij vragen:

Je bent een 3e of 4e jaar student journalistiek, of doet een verwante opleiding, op minimaal HBO niveau

– Je kan goed schrijven
– Je hebt gevoel voor vrouwenonderwerpen
– Je hebt kennis van de doelgroep
– Je bent beschikbaar voor een periode van 4-6 maanden

 

 

Interesse?
Stuur een mail met motivatie en CV naar m.haarsma@fem-netherlands.com

Share This