River Island opent deuren in Rotterdam

River Island opent deuren in Rotterdam

Modefreaks let op: Rotterdam opent op zaterdag 14 september een nieuwe winkel van River Island. Hier vind je betaalbare, trendy kleding voor vrouwen, mannen en kinderen.

De nieuwe winkel is gevestigd in een hoekpand waarvan de begane grond geheel uit ramen bestaat. Het is er lekker licht dus. Het hoofdgedeelte van het gebouw is versierd met River Island graphics en heeft een groot tv-scherm. Ook binnen zijn tv-schermen op de verschillende verdiepingen. De denim corner herken je op zowel de mannen- als de vrouwenverdieping door de aankleding met witte tegels op de muren.River Island biedt een moderne en vooruitstrevende winkelomgeving. Het design in de winkel bestaat uit een eclectische combinatie van retro en moderne materialen die ook terug te zien is in andere River Island stores wereldwijd.

riverisland

De opening
Tijdens de opening van de River Island store in Rotterdam op 14 & 15 september zijn er het hele weekend extra activiteiten. Verschillende River Island Tuk Tuk’s rijden twee dagen lang in de omgeving rond om consumenten een lift te geven naar de store. Op beide dagen maken de bezoekers tussen 12:00 en 18:00 kans op diverse give-aways, er is muziek van DJ Hitmeister Pim en The Spacegirls Verder kun je je nagels laten versieren door nailartist Frederique Olthuis en je haar laten stylen door Coupe du Compress!

www.riverisland.com

Share This