Saamhorigheids sieraden van Buddha to Buddha

Saamhorigheids sieraden van Buddha to Buddha

Buddha to Buddha maakt sieraden met een boodschap, namelijk dat we er voor elkaar moeten zijn op deze aardbol. Om deze filosofie te onderstrepen, gaat een deel van de opbrengst van de nieuwste Charity Collection  naar de Bali Children Foundation.

This Universe Means Together. Dit zijn de woorden van Batul Loomans, oprichter van Buddha to Buddha, en beschrijven de diepste wens van hem en het merk om iedereen te laten weten dat we samen zijn op deze mooie planeet en dat we voor elkaar moeten zorgen. Batul: ‘‘Ongeacht welke afkomst, religieuze achtergrond of huidskleur we hebben, we zijn samen één en kunnen met elkaar van de wereld een betere plek maken.’’

Charity Collection
De Charity collectie bestaat uit items waarin de woorden ‘This universe means together’ zijn verwerkt. De eyecatchers van de collectie zijn een iconische 925 Sterling Silver armband, een dogtag-style hanger en een 3-in-1 ring. De 3-in-1 ring zagen we nog niet eerder bij Buddha to Buddha en creëert van drie verschillende smalle ringen een elegant geheel. De zilveren schakelarmband is een kwalitatief hoogstaand zilveren sieraad in een tijdloze uitvoering. Ook biedt de collectie een armband met een combinatie van gebogen zilver en hoogwaardig Italiaans leer, verkrijgbaar in bruin of zwart. Tot slot zien we armbanden van koord met de bekende Buddha to Buddha zilveren sluiting, uitgevoerd in turquoise of zwart in combinatie met bruin.

Buddha to Buddha ontwierp een limited edition ‘This Universe means Together’ T-shirt. Bij bestelling van een sieraad uit de Charity collectie kan het T-shirt gratis worden besteld zolang de voorraad strekt.

Bali Children Foundation
Buddha to Buddha steunt al jaren de Bali Children Foundation (BCF). Daarmee geeft Buddha to Buddha terug aan de Balinese gemeenschap die zoveel voor het merk betekent. BCF steunt kinderen in afgelegen dorpen met studiefondsen en culturele projecten, zodat zij een opleiding kunnen volgen. De stichting waarborgt hun cultureel erfgoed en biedt kansen voor een mooie toekomst op Bali, het eiland dat zowel zij als Buddha to Buddha hun ‘thuis’ noemen.

Meer informatie vind je op buddhatobuddha.com

 

Share This