Sexspeeltjes kopen? Neem er rustig je tijd voor

Sexspeeltjes kopen? Neem er rustig je tijd voor

Ben je op zoek naar een nieuw seksspeeltje? Omdat je je collectie wat uit wilt breiden, of omdat je er nog nooit eentje gebruikt hebt maar er wel nieuwsgierig naar bent? Doe dat dan liever niet even snel, gehaast. Er is namelijk zo’n enorm groot aanbod, dat je echt even de tijd moet nemen om alles goed te bekijken, en uit te zoeken waar je nu eigenlijk precies naar op zoek bent. Iets om alleen te gebruiken of juist samen? En wat moet het precies kunnen, wat zijn je verwachtingen? Door alle opties rustig te bekijken verhoog je de kans dat je nieuwe toy echt al je verwachtingen uit laat komen.

Wat zoek je eigenlijk?

Het is een vraag die nog niet zo gemakkelijk te beantwoorden valt. Wat zoek je eigenlijk precies? Het aanbod aan sexspeeltjes is zo enorm groot, dat je al zoekend misschien het spoor compleet bijster raakt, en niet eens meer weet wat je nu eigenlijk zocht.

Geen paniek. Het kan even overweldigend zijn, maar je kunt uiteindelijk al vrij snel wat selecties gaan maken. Zo zijn er bijvoorbeeld toys die specifiek voor mannen bedoeld zijn, maar ook speeltjes die echt speciaal voor vrouwen zijn. Maak je deze schifting, dan wordt het aanbod al een stukje overzichtelijker.

Je kunt je ook af gaan vragen wat het doel van het speeltje precies moet zijn. Is het bedoeld om een bepaald issue op te lossen, om te voorzien in een behoefte die nu niet vervuld wordt? Dan weet je waarschijnlijk al best goed wat je zoekt, en weet je in ieder geval wat je speeltje moet kunnen. Hier kun je dan heel specifiek op gaan zoeken, wat het al een stuk gemakkelijker maakt. Wees vooral eerlijk en duidelijk naar jezelf naar wat je echt wilt, dan is de kans ook een stuk groter dat het speeltje dat je koopt precies doet wat je wilt.

sex toys dildo planetfem

Let ook op de kwaliteit

Ben je op zoek naar een speeltje waar je vooral een beetje lol mee wilt hebben, misschien je partner een keer op een leuke manier mee wilt verrassen? Of zoek je eerder naar iets waar je jarenlang plezier mee kunt hebben, een toy waar je serieus mee aan de slag wilt? Neem ook dat mee in je zoektocht.

Weet je nog niet zo goed wat bij je past, dan kun je altijd voor een wat goedkoper exemplaar gaan om het eens uit te proberen. Een dildo heb je bijvoorbeeld in verschillende prijscategorieën. Zo kun je het eens rustig uitproberen, en als het bevalt vervolgens een exemplaar aanschaffen dat nog beter bij je past, en waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Het vinden van de juiste toy is vaak een beetje een zoektocht, waarbij je soms ook even iets moet proberen om beter te ontdekken wat nu precies bij je past.

Share This