Sieraden voor moeders met baby’s

Sieraden voor moeders met baby’s

Wil jouw kindje ook altijd sabbelen op  je ketting of er eens lekker hard aan trekken? Chewelry heeft daar iets op gevonden: trendy siliconen kettingen en armbanden voor mama gemaakt van speciaal ontwikkelde bijtkralen voor baby’s.

20140128 Chewelry on stand - all colors 800Baby’s vinden de bewegende sieraden van hun moeder bijzonder interessant. Om de risico’s van het stukgaan of het in de mond stoppen van sieraden te beperken, dragen moeders in de babytijd vaak geen of nauwelijks sieraden. En dat is jammer, want sieraden zijn juist een ideale afleiding voor kleintjes terwijl ze gedragen of gevoed worden. De kettingen en armbanden van Chewelry zijn vrij van schadelijke stoffen zoals BPA en volledig veilig voor kleine kinderen. Ze kunnen er mee spelen, in bijten en aan trekken terwijl mama ze onbezorgd draagt als hippe accessoire. Als de tandjes doorkomen dan helpt het kauwen op de ketting uitstekend tegen het bijbehorend ongemak. En als je kind er eens hard aan trekt dan laten de kettingen los door de speciale veiligheidssluitingen.

De sieraden zijn makkelijk schoon te houden en vaatwasserbestendig. Vanaf 3 jaar is er ook een speciale Girlzz lijn met kek gekleurde kettingen. 100% Hip en veilig!

Fotocredits: 24baby.nl

Share This