Single Supermom

Single Supermom

Ben jij single moeder? Dan weet je als geen ander dat  het zorgen voor je kinderen soms eenzaam en zwaar is. Af en toe een beetje hulp door middel van een steuntje in de rug kan helpen!

Stichting Single SuperMom biedt deze hulp en ontwikkelde samen met Kosmos Uitgevers een prachtig boek: Single SuperMom, het handboek voor de alleenstaande moeder. Of je nu alleen zwanger bent, in een scheiding zit, weduwe bent of al langere tijd alleenstaand bent. Single SuperMom is een compleet handboek voor de alleenstaande moeder, waarin alle belangrijke aspecten van het single moederschap worden behandeld: van het verwerken van een beëindigde relatie, dilemma’s rondom de zwangerschap, financiën tot nieuwe liefdes. Met voorbeeldverhalen van sterke vrouwen, waardevolle tips en adviezen, en een uitgebreide juridische bijlage. Het boek staat vol praktische tips, to-dolijstjes en staat vol ervaringsverhalen van Bekende Nederlandse (single) moeders. Single SuperMom biedt aanmoediging, herkenning en inspiratie.

Single SuperMom Event
Op zondag 2 maart wordt Single SuperMom gepresenteerd in Amsterdam. Laat je tijdens deze feestelijke middag verrassen en inspireren door toonaangevende vrouwen. Geniet van spetterende optredens, cabaret, bijzondere ontmoetingen en proef heerlijke hapjes.

Het programma staat helemaal in het teken van de single moeder. Succesvolle moeders vertellen hoe zij hun onderneming zijn begonnen of studeerden naast het fulltime moederschap, en welke obstakels zij hebben moeten overwinnen. Andere moeders vertellen hoe zij hun gezinsleven managen, en hoe ze elke maand weer rondkomen. De entree is gratis, inclusief een hapje + drankje, een mooie foto en een goodie bag.

Wil je erbij zijn?
Datum: 2 maart 2014
Locatie: Bijlmerparktheater
Tijd: 14:00-16:30
Aanmelden: via www.facebook.com/singlesupermomevent, er zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar.

image003-1Single SuperMom
Auteur: Eva Yoo Ri
ISBN: 9789021556192
Prijs: € 19,99
Verschijningsdatum: 2 maart 2014
Kosmos Uitgevers

Share This