Slagharen opent met Nick & Simon

Slagharen opent met Nick & Simon

Vrijdag 4 april opent attractie- & vakantiepark Slagharen zijn deuren voor de start van het nieuwe seizoen. Het belooft een speciale dag te worden met optredens van Nick & Simon, het komische duo Ernst en Bobbie met de Soepkippenshow en nog veel meer!

Er is weer veel nieuws in Slagharen te beleven. Er is nieuw entertainment, uitbreiding van attracties, nieuwe horecaconcepten, upgrades van accommodaties en de pony’s zijn bij de ranch-huisjes zijn terug!

Wigwamtenten
plaatje1_16179De unieke Wigwams van Slagharen zijn uitgebreid met 84 Wigwam Deluxe indianententen waar je op pijl en boogafstand van de attracties met het gezin in kunt overnachten. Deze Wigwam Deluxe is geheel gethematiseerd en heeft moderne faciliteiten, zoals een moderne keuken, een flatscreen TV, eigen douche, toilet en wastafel, en biedt plaatst aan 2 volwassenen en 4 kinderen met gratis parkeerplaats.

 


Chocolate Factory
Je eigen chocolade reep, lolly’s of bonbons maak je in de Chocolate Factory. Met diverse toppings versier jij je eigen creatie. Deze kun je meenemen in een mooi doosje of direct opsmikkelen met een warme chocolademelk.

Nieuw circusprogramma
In het American Circus kun je genieten van de gloednieuwe Magic Circus Show met illusionisten duo Winfried & Angelique, Fireman Alex en balloonman Maier. Hij maakt een hele wereld van dromen die passen in één enkele ballon.

Samen ontbijten
Genieten van het ontbijtbuffet bij Big Jake’s? Er zijn heerlijke verse afgebakken broodjes en croissants, uitgebakken spek, roereieren, gekookte eieren, hartig en zoet broodbeleg, diverse soorten muesli, met onbeperkt koffie/ thee/ melk/ karnemelk, jus d’orange en appelsap.

Pony’s bij de Buffalo Ranch House
De pony’s are back! Boek bij je Buffalo Ranch House een pony en verzorg en vertroetel jouw eigen pony. In voormalig “Ponypark Slagharen” keert zo het oorspronkelijke succesnummer in een eigentijds jasje terug. In een afgebakende gebied – De Slagharen Ranch – kun je een Buffalo Ranch House huren met een heuse eigen pony. Uiteraard houdt Cowboy Buffalo Joe toezicht, opdat de pony’s goed verzorgd worden door de kinderen.

Tot slot zijn twee Nevada lodges voorzien van Jacuzzi’s en kunnen alle gasten een Tuk Tuk huren om de omgeving te verkennen!

Kijk voor informatie op: www.slagharen.com, want het avontuur gaat door!

Share This