Slank zonder brood

Slank zonder brood

Het kan je haast niet ontgaan zijn; het gevaar van tarwe is hét gezondheidsissue van dit moment. Als we minder tarwe eten, vallen we niet alleen af, maar verdwijnen allerlei vage vermoeidheids- en buikklachten, heb je minder kans op ontstekingen en wordt diabetes type 2 teruggedrongen.

In Broodbuik onthulde cardioloog William Davis de schadelijke effecten van wat eigenlijk een product van genetisch geknutsel en agribusiness is, dat wordt verkocht aan het publiek als tarwe. Davis trok de verontrustende conclusie dat tarwe de grootste schuldige is aan wereldwijde obesitas –  en de opheffing daarvan de sleutel tot gewichtsverlies en een optimale gezondheid.

Recepten zonder tarwe
UnknownNu is het tijd om de theorie in de praktijk te brengen met het Broodbuik Kookboek. Het kookboek bevat meer dan 150 gluten- en tarwevrije gerechten voor elke gelegenheid. Van borrelhapjes, hoofdgerechten en bijgerechten tot een heel tarwevrij bakhoofdstuk met de titel  ‘De Broodbuikbakkerij’. Het Broodbuik Kookboek met handige boodschappenlijstjes en basisingrediënten is een onmisbare gids voor een energiek, slank en verrukkelijk leven. Als kers op de taart is ook de midprice-editie van Broodbuik verschenen. Voor slechts € 12,50 heb je een compleet gebruiksvriendelijk stappenplan in huis om een nieuwe, tarwevrije levensstijl op te bouwen.

William Davis is een Amerikaanse cardioloog die hartziekten wil voorkomen. Hij verdiepte zich in de gevaren van tarwe en gluten voor onze gezondheid. In Nederland ging zijn boek Broodbuik al 25.000 keer over de toonbank.

Share This