Spanning en romantiek in Nederlands drama ‘Zwarte Tulp’

Spanning en romantiek in Nederlands drama ‘Zwarte Tulp’

Vanaf vandaag is de nieuwe dramaserie ‘Zwarte Tulp’ te zien: de eerste grote Nederlandse serie die speciaal is gemaakt om online aan te bieden.

In de 12 afleveringen van 50 minuten staan de ontwikkelingen tussen twee families uit de bollenstreek, die vanwege een mysterieus ongeluk in het verleden erfvijanden zijn geworden, centraal. Hun al jarenlang voortdurende vete wordt versterkt en actueel gehouden door een race met als doel: het kweken van de eerste zwarte tulp.

Mysteriedsc_5923_11
Beetje bij beetje wordt het mysterie uit het verleden ontrafeld. Niets is wat het lijkt, maar zeker is dat er belangrijke keuzes gemaakt moeten worden over leven en dood, liefde en haat, loslaten en vasthouden, harmonie en chaos.

BN’ers
Een flink aantal BN’ers heeft een rol bemachtigd in de serie. Zo spelen naast Stapel, Drijver en Fernhout ook Benja Bruijning, Linda van Dyck, Carolien Spoor, Pim Lambeau, Puck van Stijn, Raymond Thiry, Marcel Musters, Renee Fokker, Gijs Naber, Willem Voogd en de tot ‘Shooting Star’ benoemde Abbey Hoes in de serie.

Deze serie wil je niet missen! Meer informatie op Videoland.com.

Share This