Spelenderwijs kleuren leren

Spelenderwijs kleuren leren

Kinderen ontdekken kleuren, terwijl ze spelen met deze nieuwe app voor de iPhone of iPad.

Just ColorsKinderen spelenderwijs kleuren leren. Dat is waar de nieuwe app Just Colors om gaat. De allerkleinsten van 2 tot 4 beginnen met de basiskleuren rood, geel, blauw en groen. Laat ze een foto maken van hun gele knuffel of rode brandweerwagen. Of buiten van de blauwe lucht, of hun groene emmertje. Grotere kinderen gaan op zoek naar moeilijkere kleuren als violet, saffier en turkoois.

 

Kleuren ontdekken
De app heeft 23 verschillende kleurenkaarten met voorbeeldfoto’s. Met de camera op de iPhone of iPad voegen kinderen hun zelf gefotografeerde kleurobjecten toe. Je kunt als ouder Just Colors aanpassen door te kiezen welke kleuren je kind kan gebruiken. Het zelf op zoek gaan en foto’s maken, stimuleert kinderen de kleuren in hun wereld te ontdekken.

 

Introductieprijs
Just Colors is beschikbaar in twintig verschillende talen, waaronder Nederlands, Frans, Spaans, Chinees en Engels. Deze kinder-app is geschikt voor de iPad, iPod touch en iPhone en is tot en met 30 november te koop voor de speciale introductieprijs van € 0,89 (normaal 1,79 euro).

Download de app hier.

 

Over Appracadabra
Deze app is gemaakt door de onafhankelijke Haagse uitgeverij Appracadabra. Alle apps van Appracadabra voldoen aan de Kind Kids App Rules. De app bevat daarom geen in-app-aankopen, push-berichten, advertenties, koppelingen met sociale netwerken, (verborgen) data-analyse of externe links.

Appracadabra won de Junior Design Award voor haar eerste app ‘Tel de Dieren’!

Share This