Sportieve glam van Rihanna

Sportieve glam van Rihanna

River Island kondigt met trots het vervolg aan van de samenwerking met superster en mode-icoon Rihanna. In navolging van het eerdere succes is de AW13-collectie een reflectie van Rihanna’s evoluerende onderscheidende stijl die door verschillende modeplatforms wereldwijd wordt geroemd.

Ben Lewis, River Island Chief Executive zegt het volgende over Rihanna 2.0: ‘We zijn zeer enthousiast om onze samenwerking te continueren met Rihanna na het succes van de SS13-collectie. De Rihanna for River Island AW13-collectie is een sterke showcase van Rihanna’s design talent’.

De collectie bestaat uit tachtig stuks. Het is een mix van urban sports gecombineerd met sophisticated chic. De nadruk ligt op clean glam dressing met een flinke knipoog naar sportswear. Het geheel laat zich vertalen in de volgende pieces: maxi’s, leren tops, bomber jackets, over the knee camouflage boots, mesh jurken, beanies, cropped hoodies.

Dit seizoen zijn er wederom limited edition items, zoals bedrukte leren jasjes en broeken, geprinte leren rokjes en laarzen. Van ieder item zijn er honderd beschikbaar dus wees er snel bij!

De Autumn ’13 collectie is te koop vanaf 12 september en de winter ’13 collectie ligt vanaf november in de winkel. De Rihanna for River Island collectie wordt verkocht in geselecteerde River Island stores en is ook online verkrijgbaar.
Price range: 10 euro tot  220 euro

watch the video

Share This