Steel Fan Coffee Table

Steel Fan  Coffee Table

De Steel Fan Coffee Table, ontworpen door James De Wulf is een prachtig voorbeeld van meesterlijk industrieel design.SteelfanZelden komen we een product tegen dat ons de adem compleet beneemt . In de wereld van statement salontafels, is dit een ster! De Steel Fan Coffee Table, ontworpen door James De Wulf is een prachtig voorbeeld van meesterlijk industrieel design. Het is een mooie structuur die bestaat uit acht 3/8 “stalen platen, gerangschikt op twee hoogten, die uitwaaieren uit een achthoekige centrum van beton.

 

Voor een dergelijk ongebruikelijk ontwerp, is het verrassend functioneel. De afzonderlijke individuele “bladen kunnen worden gebruikt om al je dagelijkse prullaria op neer te zette. Zeer aangenaam, zeker voor de netheidfreaks onder ons. De tafel past zowel in een moderne strakke kamer met stalen messen, of in een interieur met meer warme en rustieke meubels .

 

Deze salontafel is een statement op zich, de rest van je interieur bouw je er omheen. De ontwerper zelf ziet graag een laag hangend kroonluchter boven zijn tafel om de ware schoonheid van zijn ontwerp tot zijn recht te laten komen. De Steel Fan Coffee Table van James De Wulf is gemaakt in een prachtige licht grijze taupe kleur. Deze tafel kost je gemiddeld zo’n 3800 euro, maar dan heb je wel een meubelstuk waar je met recht trots op kunt zijn.

Share This