Sterrenkoppels in Nieuwe Buren

Sterrenkoppels in Nieuwe Buren

Dit najaar komt de televisieserie Nieuwe Buren op de buis. We zien twee stellen die in werkelijkheid ook samen zijn: Bracha van Doesburgh en Daan Schuurmans en het koppel Thijs Römer en Katja Römer-Schuurman.

Nieuwe Buren is gebaseerd op het gelijknamige boek van thrillerschrijfster Saskia Noort. Het gaat over het stel kleuterjuf Eva (Bracha van Doesburgh) en sportredacteur Peter (door Daan Schuurmans), die samen in de Vinexwijk ‘De Zonnepolder’ gaan wonen. Ze ontmoeten daar hun nieuwe buren, namelijk motoragent en ex-Dutchbatter Steef (Thijs Römer) en zijn vrouw thuiskapster Rebecca (Katja Römer-Schuurman).

niuwe-burenVerder zal Stefan de Walle een rol spelen in de nieuwe serie Nieuwe Buren. De Walle is onder ander bekend van de serie Flodder, waarin hij Kees Flodder speelde. Ook is hij al enkele jaren te zien in diverse Sinterklaasproducties en was hij twee jaar geleden te zien in de film De Marathon.

Saskia Noort
Saskia Noort schreef De Eetclub, Terug Naar de Kust en De Verbouwing die inmiddels allemaal zijn verfilmd. Vorig jaar verscheen haar nieuwe boek Debet, dat een vervolg is op het boek De Eetclub. De filmrechten van dit vervolg werden verkocht aan producent Millstreet Films, voordat het boek was uitgekomen. Millstreet Films werkt ook mee aan de productie van de tv serie Nieuwe Buren.

Fotocredits: www.wtf.nl 

 

Share This