Ta-ta-ta-taart!

Ta-ta-ta-taart!

Deze week verschijnt ‘Trendy taarten’, een boek met meer dan 25 heerlijke en oogverblindende taarten. Leuk cadeau voor moederdag?!

taartencover Deze week verschijnt Trendy taarten, een boek met meer dan 25 heerlijke en oogverblindende taarten. De taarten van auteur Linda Lomelino zijn niet alleen superlekker maar vooral ook supercool; zo vindt je ze tot nu toe alleen in New York of Berlijn.

 

 

Stap voor stap

Hoog, stylish en strak, zijn de taarten in dit nieuwe boek. Maar laat je daar niet door afschrikken. Jij kunt ze ook zo bakken. In de uitgebreide uitleg voorin, leer je alles over ingrediënten, taartbodems bakken en hoe je mooi decoreert. Bij elk recept staat een stap-voor-stapinstructies, zodat iedereen deze fabulous taarten zelf thuis kan maken. Wat te denken van een cookies-’n-cream-taart met Oreo’s, een knalpaarse chocoladetaart met bosbessenfrosting of een retro black forestcake.

 

Linda Lomelino bestormde al eerder de online bakwereld met haar populaire blog callmecupcake en dit voorjaar verovert ze met dit boek taartenbakkend Nederland. Een boek om je vingers bij af te likken én een leuk cadeau voor moederdag!

 

Trendy taarten
Auteur: Linda Lomelino
Verschijningsdatum: 19 april 2013
Prijs: € 19,95
ISBN: 9789021553542


Share This