Tafelhaard voor in de tuin

Tafelhaard voor in de tuin

Is het een tafelhaard of haardtafel? Het is een statafel die voor de nodige warmte en licht zorgt en vooral ook veel sfeer en gezelligheid geeft in de tuin, op het (dak)terras en op het balkon.

Ze zijn er in laag en hoog, vierkant en rechthoekig én als statafel: de teakhouten Cocoon Tables van Happy Cocooning. Heerlijke loungetafels met een vurig hart. De ingebouwde gasbranders zorgen voor een schoon én veilig vuur. Ideaal als sfeermaker op lange zomeravonden en – met het grillelement erbij – óók te gebruiken als tafelbarbecue.

Geef gas
De loungetafels zijn er in diverse vierkante en rechthoekige modellen. Bij de 67 cm hoge tafels kan de gasfles erin geplaatst worden. Bij de lagere modellen 46 cm hoort een staande ‘enclosure’ om de gasfles in te zetten. Deze losse unit is gemaakt van hetzelfde teakhout en ook te gebruiken als plantenzuil of bijzettafeltje. De statafel ‘Populair’ heeft rondom teakhouten sidetables waar je hapjes en drankjes op kunt zetten. Al gauw ieders favoriete plek tijdens een feestje om te borrelen bij het vuur, of gezellig bij te kletsen. Om het vuur veilig af te schermen, is er een glazen ombouw die je om het vuur heen kunt zetten.

Weerbestendig
De teakhouten Cocoon Tables kunnen het hele jaar door buiten blijven staan. Zomer en winter. Weer of geen weer. Teakhout is een weerbestendige houtsoort die onbehandeld na verloop van tijd heel sjiek vergrijst. Liever direct een stoere tafel? Kies dan voor de behandelde variant Nice & Nasty. Heel trendy is ook de onbehandelde variant met RVS omlijsting. Alle Cocoon Tables worden geleverd met ‘hout’blokken, lava-stenen en een beschermhoes. Aansteken gaat snel en simpel: de tafels hebben een elektronische ontsteking en werken dus net als een gasfornuis: knop indrukken, iets draaien voor de gastoevoer en dan de vlam instellen op de gewenste hoogte. Zonder lucifers dus. En dan is het alleen nog maar genieten: van een fijn vuur, zonder rook of vonken. Alle modellen kunnen ook omgebouwd worden op aardgas!

Adviesverkoopprijzen: van € 699,00 t/m € 1.249,00
Kijk voor meer info op happycocooning.com

Share This