Toonaangevende vrouw

Toonaangevende vrouw

Vrouwelijke ondernemers gezocht!

 

 

Ben jij een vrouw die een eigen onderneming heeft, een vrouw die voor zichzelf is begonnen? Kortom: ben jij een vrouw die inspirerend is of kan zijn voor anderen? Dan is Fem opzoek naar jou!

 

In het video item ‘Toonaangevende Vrouwen’ belichten wij dames die laten zien dat ze goed bezig zijn op zakelijk en persoonlijk gebied. Of je een eigen bedrijf hebt, blogger, designer, kunstenaar, coach, ontwerpster, schrijfster bent of wat dan ook, dan zijn we op zoek naar jou. Denk jij dat je een inspiratie voor andere vrouwen kunt zijn en wil jij je kenbaar maken onder twee miljoen vrouwen dan helpen wij je graag mee want fem ondersteunt vrouwen van alle markten om hun dromen te verwezenlijken.

 

Meld je aan door je persoonsgegevens, motivatie en website url te mailen aan info@fem-netherlands.com ter attentie van ‘Toonaangevende vrouwen’. Na een selectieronde door de fem redactie sturen wij onze camerajournalist  persoonlijk bij je langs om jouw verhaal te verfilmen. Jouw filmpje wordt gratis gemaakt en binnen het fem netwerk verspreid (70 partner sites, 2 miljoen bezoekers). Daarbij geven wij je ook tips om meer PR voor je bedrijf te creeren. Dus aarzel niet, meld je aan voor ‘Toonaangevende Vrouwen’ op fem.

 

Share This