Urban Chic

Urban Chic

De nieuwe Urban Chic make-up collectie van Rituals is geïnspireerd op de dynamiek van het bruisende stadsleven

RitualsRituals kennen we voornamelijk als een merk met heerlijke verzorgingsproducten voor je lichaam die zijn geïnspireerd door authentieke Oosterse rituelen. Maar wist je eigenlijk dat ze ook al een tijdje een make-uplijn binnen de collectie hebben? Naast de toch al uitgebreide collectie komt het merk ook twee keer per jaar met een seizoenscollectie aangepast op het modebeeld. Voor dit spring/summer 2012 seizoen zijn trendy steden de inspiratiebron voor Rituals’ nieuwe look: Urban Chic.

 

De Urban Chic collectie is geïnspireerd op de dynamiek van het bruisende stadsleven. Sprankelend aqua en intens blauw in combinatie met zilver metallic en zachtroze zorgen dat je eindeloos kunt variëren. In de collectie zijn edelstenen als saffier, robijn en amethist in vermalen vorm verwerkt.

 

Baked eye shadow
Twee nieuwe kleurencombinaties van elk drie tinten: Urban Grey (twee zachte grijstinten en paars voor de contouren) en Uptown Blue (aqua en diepblauw met zachtroze). De oogschaduw bevat een extra hoge concentratie kleurpigmenten wat zorgt voor een intensere kleur en bovendien langer blijft zitten. Voor een subtiel en zacht effect breng je de oogschaduw droog aan en met een vochtig kwastje voor een diepe kleurintensiteit.

 

Lip Shine
De Lip Shine combineert al het goede van een lipgloss en een lipstick. Het geeft een natuurlijk, transparant kleureffect en tegelijkertijd een subtiele glans aan de lippen. Bovendien worden je lippen vertroeteld door de verzorgende en hydraterende bestanddelen. De Lip Shine is verkrijgbaar in een zachte nude, een perzikroze en in een bruinpaarse tint.

 

Nagellak
Binnen de Urban Chic collectie horen natuurlijk ook nieuwe trendkleuren nagellak, drie om precies te zijn. Van de elegant donkerblauwe Sky Line, tot de metallic goudzilveren glans van Freezed Fantasy en de fris zeegroene Sea Green. De nagellak is niet stroperig en daardoor gemakkelijk aan te brengen en droogt snel.

 

Perfection volume mascara
Deze perfect dekkende mascara verlengt de wimpers én creëert volume. De formule zorgt ervoor de flexibele textuur van de wimpers behouden blijft voor een natuurlijk resultaat.

 

De nieuwe Urban Chic make-up collectie is vanaf nu verkrijgbaar in alle Rituals winkels, online en in geselecteerde shop-in-shops. De prijzen zijn € 12,90 voor de Lip Shine, € 19,90 voor de Baked eye shadow, € 10,90 voor de nagellak en € 14,90 voor de Perfection mascara.

Share This