Vanavond: start seizoen 6 van Mad Men

Vanavond: start seizoen 6 van Mad Men

Dat wordt weer genieten! Vanavond start het zesde seizoen van Mad Men op NPO 2 bij de Vara. De alom geprezen dramaserie volgt de perikelen op het reclamebureau en daar buiten, waar onder andere de charmante Don Draper eigenaar is.

Het vorige seizoen eindigde met reclameman Draper (Jon Hamm) met een jonge vrouw, die hem vroeg of hij een relatie had. Daarop staarde hij peinzend in zijn glas. En zo eindigde de aflevering.

Weet Draper in deze nieuwe serie trouw te blijven aan zijn tweede vrouw Megan (Jessica Paré)? In elk geval gaan de twee aan het begin van deze nieuwe reeks samen op (werk)vakantie naar Hawaï. Op kantoor krijgt Peggy te maken met een flinke tegenslag. Ook voor Roger is er slecht nieuws: zijn moeder is overleden.

Verleidingen
Ook in dit zesde seizoen van Mad Men zal Don blijven worstelen met verleidingen die hij maar moeilijk kan weerstaan: (te) hard werken, drank en vrouwen. Daarnaast blijft zijn moeilijke verleden hem in de weg staan. Zijn reclamebedrijf, Sterling Cooper Draper Price, is nog steeds succesvol, maar Draper wil altijd meer, meer, meer. Welke kant zal dat opgaan? Ook de beeldschone Joan (Christina Hendricks), Roger (John Slattery), Pete (Vincent Kartheiser) en de anderen maken weer het nodige mee. Kortom, de maandagavond laat kun je voorlopig blokken in je agenda!

In Amerika loopt momenteel het zevende en allerlaatste seizoen, dat de Vara waarschijnlijk ook zal uitzenden.

Mad Men 6
Vanaf 23 februari elke maandag
NPO 2, 23.10 uur.

Share This