Verrassende jurkjes voor iedereen

Verrassende jurkjes voor iedereen

Ken je de jurkjes van SRNDPTY al? Stijlvolle modellen in trendy prints en klassieke modellen in tijdloze kleuren voor een aantrekkelijke prijs. Echt iets voor de Nederlandse vrouw!

SRNDPTY-jurkjes zijn verrassend, hebben heerlijke en vrouwelijke modellen, opvallende prints en zijn voor tal van gelegenheden geschikt. Ook als je een maatje meer hebt, want de jurken zijn verkrijgbaar tot en met maat 44. De stof wordt ingekocht in Nederland en de jurkjes worden in kleine oplages in Nederland gemaakt. Zo ben je dus zeker van goede arbeidsomstandigheden, is er zo weinig mogelijk verspilling, worden er zo min mogelijk logistieke kosten gemaakt (productie van A tot Z in een straal van 10 KM).

Altijd actueel
De jurkjes van SRNDPTY zijn niet alleen mooi en eerlijk, maar ook ambachtelijk. In het atelier wordt de stof met de hand gesneden en bewerkt door echte vakmensen met oog voor detail en met ambachtelijke technieken. De  maattabel is ontwikkeld samen  met Nederlandse vrouwen en op basis van het Nederlandse vrouwenfiguur in de maten 34 t/m 44. Via sociale media vraagt SRNDPTY voortdurend naar de voorkeuren voor modellen en prints. De meest gekozen stof / print of het meest gekozen model gaat vrijwel altijd direct in productie. Deze co-creatie wordt in de toekomst nog verder uitgebreid. Omdat SRNDPTY in 1 week van stof naar shop kan, lukt het SRNDPTY maximaal in te spelen op invloeden als weer, trendkleuren, populaire prints of celebs die een model of print hypen. De collectie bestaat nu uit tientallen modellen in vele verschillende kleuren en prints en voor dit voorjaar zijn ook kleurige colbertjes toegevoegd.

image028 image020 image029 image025 image018

 

 

 

image027 image023 image030 image009 image026

 

Meer over SRNDPTY op http://www.dressesonly.nl/merken/srndpty.html

Share This