Vintage shoppen

Vintage shoppen

Gave polkadot-jurkjes, retro-sieraden en stoere colbertjes shoppen, en tussendoor biologische taart eten? Dat doe je bij ‘Thee, Taart & Textiel op 2 juni.

tttOp zondag 2 juni is landgoed Te Werve in Rijswijk omgetoverd tot shopping-walhalla en nog veel meer! Je vindt er gave polkadot-jurkjes, retro-sieraden en stoere colbertjes. En tijdens het vintage shoppen kun je ook biologische taart eten, thee en koffie drinken en bijkletsen met vriendinnen, je ouders, neefjes, nichtjes, buurman of je buurvrouw. Dit alles met een briesje door je haren in een prachtige groene omgeving.

 

Cakejes versieren

Ook aan de kinderen is gedacht. Voor hen is er een speciaal programma. Ze kunnen cakejes versieren en het Laaktheater geeft twee theaterworkshops. Daarnaast zamelt Stichting Leergeld Den Haag op de dag zelf speelgoed in. Dus kinderen: lever je oude speelgoed in zodat andere kinderen er nog plezier van hebben.

 

Zumba of yoga

Na al dat shoppen, theeleuten en smikkelen van taartjes wordt ook gezorgd voor de nodige lichaamsbeweging. Altijd al nieuwsgierig geweest naar wat ‘de zonnegroet’ inhoudt? Yogastudio Rijswijk geeft drie voorproefjes voor kinderen en volwassenen. Daarnaast verzorgt Lizdans een workshop Zumba voor losse heupen. Neem dus als je zin hebt je sportkleding mee (omkleden kan in de badhokjes).

 

Crowdfunding anno 2013

Dat de cultuursector het zwaar heeft, is geen geheim. Subsidies worden gekort of helemaal niet meer gegeven. De opbrengst van Thee, Taart & Textiel gaat dan ook naar de nieuwe stichting van organisator Ida van Esch, Binnenstebuiten, om locatietheater te kunnen maken. Maar ook Slimme Boefjes uit Voorburg en Stichting Stek: De Weggeefwinkel en G3 (Goed Gekleed aan de Gang) worden niet vergeten.

 

Geef je goed

Om zoveel mogelijk te kunnen inzamelen, hebben we hulp nodig. Heb je nog mooie dames-, heren- en/of kinderkleding, wol, of speelgoed over waar je graag van af wilt? Mail dan naar textiel@deivanida.nl. Heb je gelijk een goede reden om tijdens Thee, Taart & Textiel je garderobe weer aan te vullen. Als kledingdonateur krijg je een vrijkaart voor de eerst volgende voorstelling van Stichting Binnenstebuiten, die in 2014 zal plaatsvinden.

 

Thee, Taart & Textiel

Zondag 2 juni

11.30 – 17.30 uur

Toegang is 2,50 (incl. consumptie en kinderen gratis)

Zwembad de Put (Huis te Landelaan 29a, Rijswijk)

Share This