Vlaggenjurk voor Koningsdag

Vlaggenjurk voor Koningsdag

Weet jij al wat je draagt tijdens de eerste Koningsdag? Wordt het iets oranjes of ga je in rood-wit-blauw? Kies je voor het laatste dan is dit stijlvolle, feestelijke jurkje in de Nationale driekleur misschien iets voor jou.

Niet alleen perfect om te dragen tijdens Koningsdag, maar ook met andere nationale feesten en evenementen, zoals 5 mei, WK schaatsen, hockey en voetbal van dit jaar en perfect te combineren met oranje accessoires. Het is een jurkje van kwaliteit, dat mooi blijft en je dus vaker kunt dragen.

De kracht van de vlag
Het vlaggenjurkje is niet op de markt gebracht door een bekend merk, maar door de twee studievriendinnen: Hanna Kriens en Saryne Buis. Toen Hanna voor haar werk werd uitgezonden naar China en Saryne haar kwam opzoeken, ontdekten ze de bijzondere kracht van de nationale vlag. Ter gelegenheid van Koninginnedag kregen ze een uitnodiging voor een ‘black tie’-borrel op de Nederlandse ambassade. Ze gaven een Chinese kleermaker opdracht om een alternatief cocktailjurkje te maken en daarmee oogstten ze veel succes op het ambassadefeest. Terug in Nederland ontstond het idee om het jurkje verder uit te werken en het product op de markt te brengen.

De jurk is te bestellen via www.vlaggenjurkje.nl en is verkrijgbaar in de maten S t/m XL. Hij kost € 54,95 incl. verzending.

 

Share This