Voetbalreis Londen

Voetbalreis Londen

Londen is de perfecte bestemming wanneer we praten over een voetbalreis. Buiten het feit om dat een voetbalreis naar Engeland sowieso een geweldige ervaring is – nergens ligt het niveau van voetbal momenteel zo hoog als in de Premier League – is een voetbalreis naar Londen de allerbeste keuze. En dit is waarom.

Londen heeft 6 luchthavens

Londen heeft maar liefst zes luchthavens. Dit zorgt er niet alleen voor dat je oneindig veel opties hebt om te vliegen naar Londen vanuit bijna elke stad, maar ook dat de prijs door dit hoge aanbod flink naar beneden gaat. Vliegen naar Londen is het dus het allergoedkoopst. London City Airport, London Heathrow en London Gatwick liggen het dichtst bij het centrum van Londen.

Eurostar trein

Houd je totaal niet van vliegen maar wil je toch graag een voetbalwedstrijd in Engeland bezoeken zonder een halve dag aan reistijd kwijt te zijn? Dat kan! Binnenkort maak je een voetbalreis naar Londen al binnen iets meer dan 4 uur met de nieuwe Eurostar-verbinding. Niet in- en uitchecken op de luchthaven, geen vertraging en lange wachtrijen bij de controles én uitstappen in het centrum van Londen – zónder extra reiskosten vanaf de luchthaven naar de stad. Thuisblijven is duurder! De rechtstreekse treinen vanaf Amsterdam Centraal naar hartje Londen rijden vanaf 30 april.

Londen heeft 12 voetbalclubs

In Londen kun je maar liefst 12 voetbalclubs bezoeken die uitkomen op de hoogste twee niveaus van Engeland. Boek bijvoorbeeld een voetbalreis naar de mooie club Arsenal of naar het historische Selhurst Park, thuishaven van Crystal Palace. Andere clubs uit Londen actief in de Premier League zijn o.a. Chelsea, West Ham United, en Tottenham Hotspur. Maar ook een voetbalreis Londen naar een wedstrijd in de Championship is interessant. Denk bijvoorbeeld aan clubs als Queens Park Rangers, Brentford FC, Fulham en Millwall.

Tottenham Hotspur Stadium

Het is je misschien niet ontgaan met het succes van de Spurs in de Champions League vorig jaar: de opening van het splinternieuwe Tottenham Hotspur Stadium. Dit prachtige stadion in het noorden van Londen is op zichzelf al een reden voor een Voetbalreis Londen. Met een capaciteit van ruim 62.000 zitplaatsen is het stadion het op vier na grootste stadion van Engeland en het grootste stadion voor een voetbalclub uit Londen (alleen Wembley is groter). Het futuristische stadion opende haar deuren op 3 april 2019. Boek een voetbalreis Londen en bezoek een wedstrijd van Tottenham Hotspur in het Tottenham Hotspur Stadium.

Het stadsleven – bezienswaardigheden en uitgaan

bezienswaardigheden Londen - planetfem

Na de wedstrijd de winst vieren in een bar, pub, café, disco of nachtclub kan nergens zo goed als in de metropool Londen. Overdag onbeperkt winkelen in Oxford Street, ‘s avonds tot diep in de nacht uitgaan op Leicester Square of Piccadilly Institute: de mogelijkheden in Londen zijn onbeperkt. Voor nachtelijk vertier ben je met een voetbalreis Londen in ieder geval in de juiste stad!

En dan zijn er natuurlijk nog alle bezienswaardigheden in Londen. Londen is niet alleen onlosmakelijk verbonden met voetbal, maar natuurlijk ook met de Big Ben, Houses of Parliament, de Tower Bridge, de Tower of Londen, de London Eye, en ga zo maar door. Wist je dat je bij mooi weer vanuit de Londen Eye maar liefst 13 voetbalstadions kunt zien!?

Kortom: een voetbalreis naar Londen is een ervaring om nooit meer te vergeten!

Share This