voor onder de boom

voor onder de boom

Voor wie nog geen Nespresso-machine heeft, is dit wel een heel mooi kerstcadeau: de U.

nespressoVoor alle koffieliefhebbers heeft Nespresso weer een mooi nieuw espressoapparaat ontworpen, de U. Ze noemen het zelf ‘een bron van nog meer eenvoud en maatwerk, in puur design’. Wat heel handig is dat deze nieuwe machine onthoudt wat jouw favoriete kopje koffie is, dankzij de interface met touchscreen. Er is keuze tussen drie voorgeprogrammeerde koffievolumes: Ristretto, Espresso en Lungo.

 

Milieuvriendelijk
Ook is de U lekker snel klaar voor gebruik: voorverwarmd in nog geen 25 seconden. En hij spuugt de Nespressocapsule automatisch uit als de koffie klaar is. Verder is de U milieuvriendelijk, want hij bestaat voor meer dan 30 procent uit hergebruikte materialen. Bovendien schakelt het apparaat na 9 minuten vanzelf uit. Dus geen onnodig energieverbruik.

 

Magnetische dispensers
Een handige accessoire van de U is een houder met twee aanpasbare magnetische dispensers waar je lepeltjes en suiker in kunt bewaren. Je bevestigt ze aan de zijkanten van de machine. Dat gaat heel makkelijk, want ze zijn magnetisch. Wil je het apparaat ergens anders neerzetten, dan haal je de dispensers er ook zo weer af.

Perfect cadeau voor onder de kerstboom!

 

De U kost € 139. Kijk voor verkoopinformatie op www.nespresso.com.

Share This