Voor snelle genezing

Voor snelle genezing

Een mengsel van honing en kaneel schijnt allerlei ziekten te kunnen genezen en het helpt als er een paar pondjes afmoeten. Handig in deze tijd van het jaar!

honingIn de Weekly World News staat een hele lijst van aandoeningen die door honing en kaneel kunnen worden genezen. Wetenschappers hebben dit onderzocht. We pikken er vijf uit.

 

Griep en verkoudheid Een wetenschapper in Spanje heeft aangetoond dat een natuurlijk ingrediënt in honing influenzabacillen doodt en de patiënt geneest van griep. Als je verkouden bent neem je gedurende drie dagen een lepel lauwwarme honing in met een kwart lepel kaneelpoeder. Dit zal de meeste chronische hoest en verkoudheid genezen en de bijholten schoonmaken.

 

Immuumsysteem Het dagelijks gebruik van honing en kaneelpoeder versterkt het immuunstelsel en beschermt het lichaam tegen bacteriële en virale aanvallen. Wetenschappers hebben ontdekt dat honing belangrijke vitamines en ijzer bevat. Een constant gebruik van honing versterkt de witte bloedlichaampjes waardoor ze beter in staat zijn tegen bacteriële en virale ziekten te vechten.

 

Maag Honing ingenomen met kaneelpoeder geneest maagpijn en verwijdert maagzweren vanaf de wortel. Uit onderzoeken in India en Japan is gebleken dat als je honing met kaneelpoeder inneemt, je geen last hebt van gassen.

 

Afvallen Drink elke ochtend een halfuur voor het ontbijt en ‘s nachts voor het slapen gaan, honing en kaneel in een kop kokend water. Bij regelmatig gebruik neemt het gewicht af, doordat dit mengsel vetopbouw tegengaat in het lichaam.

 

Frisse adem In Zuid-Amerika gorgelen veel mensen als eerste in de morgen met een theelepel honing en kaneelpoeder die in heet water opgelost zijn, waardoor hun adem de hele dag door fris blijft.

 

Share This