Vrolijk je tuin op met fleurige plantentassen

Vrolijk je tuin op met fleurige plantentassen

Plantentassen van kleurrijk textiel die je kunt vullen met aarde of water en waar je vervolgens je planten, snijbloemen of kruiden in zet. Leuk voor aan de schutting of tuinmuur, maar ook voor het balkon.

Velda heeft twee soorten plantentassen: de Water Wall en de Water Bag.

Water Wall
Het zijn net kleine, levende schilderijtjes vol kleur, fleur en geur. De hangende plantentassen Water Wall hebben een ronde vormgeving en een leuke bolling. De tassen hebben twee ‘ogen’ en kunnen, eventueel met bijbehorende balkonhaken, heel eenvoudig opgehangen worden aan het balkon of aan de rand van een schutting, tuinmuur of tuinhuisje. Gevuld met water of aarde en dan met (water)plantjes, bloemen of tuinkruiden, zijn het geweldig leuke blikvangers. Kies voor één kleur, of juist een rijtje met allemaal verschillende kleuren. De Water Wall is ook leuk voor binnen, bijvoorbeeld in de keuken voor tuinkruiden, in de woonkamer als trendy alternatief voor een bloemenvaas en zeker ook voor groen in de bveldaadkamer. Zomer en winter, buiten en binnen; van de Water Wall van Velda geniet je het hele jaar!

Water Bag
De Water Bag brengt waterpret in een zak. Een kwestie van vullen met kraanwater en er een leuk plekje voor zoeken. Zet ‘m neer in de tuin, op het terras, balkon of op de tuintafel. Of hang ‘m met demontabele koorden tegen een tuinmuur, schutting of vrij aan een pergola, boom of veranda. Geniet dit seizoen eens anders van groen en snijbloemen. Voor een echt vijvergevoel kan de Water Bag gevuld worden met moeras- of vijverplantjes, zoals de Japanse holpijp, dotterbloem, pijlkruid en iris. De vormgeving van de Water Bag is geïnspireerd op een waterdruppel, wat je duidelijk ziet als deze gevuld is. De Water Bag is uiteraard waterdicht en kan (’s winters) dus ook prima binnen gebruikt worden als bloemenvaas, kleurrijke blikvanger voor binnenplanten of kruidentuintje voor in de keuken. De Water Bag is er in twee formaten (20 en 24 cm hoog) en zes hippe kleuren: aqua, purple, pink, black, grey en lime.

Kijk voor meer informatie en verkooppunten op: www.velda.nl.

Share This