Vrolijke en vrouwelijke mode

Vrolijke en vrouwelijke mode

Solvejg kenmerkt zich door een kleurrijke collectie met vrolijke en vrouwelijk designs, die lekker draagbaar maar ook betaalbaar is. Dit zijn de merken die Solvejg presenteert in de nieuwe najaarscollectie.

St-Martins
Eigenwijs is dit Deense merk wel te noemen. Dit zie je aan de bijzondere en soms grappige designs met sprankelende prints en veel kleur! De basics zijn zoals altijd kleurrijk en hebben allemaal een grappig detail. Een groot voordeel van St-Martins: ze houden rekening met onze vrouwelijke rondingen.

imagesZilch
Zilch, uit ons eigen Amsterdam, is vrouwelijk en speels. Deze najaarscollectie is uitgesproken kleurrijk met opvallende prints: bloemig, grafisch, maar ook grappig. En altijd aangevuld met klassieke modellen in rustige thema’s. De kleding en kleuren zijn goed te mixen en matchen, ook met items van vorige seizoenen.

People Tree
Het Fair Trade-merk People Tree biedt eerlijke mode: handgemaakt door kleine en gecontroleerde ateliers. De toppers uit de collectie van dit najaar zijn: Keltische prints, opvallende patronen en warme najaarstinten.

Amari en Lily & Me
Amari en Lily & Me worden (in een klein familiebedrijfje) ontworpen door de Britse ontwerpster Amelia Haywood. De tweede collectie van Lily & Me is kleurrijk en gedurfd, maar ook elegant en stijlvol. Amari brengt dit najaar tricot en wollen basics in warme najaarstinten. Elk ontwerp is opgeleukt met grappige details zoals striklinten, knoopjes, plooitjes en bijzondere gemêleerde stoffen.

Who’s That GirlHomepage 20 plaatje 4
Het najaar van Who’s That Girl brengt retro jurkjes, gewaagde (en minder gewaagde) kleurrijke prints, bijzondere tops zoals het knoopcolletje en veel items die onderling uitstekend te combineren zijn.

Over Solvejg Mode
Solvejg is de webshop voor kleurrijke damesmode, opgericht door de zussen Jennifer en Michelle. Zij raakten door hun vele trips naar Groot Brittannië geïnspireerd door het Britse city chic: hang je mooiste jurkjes niet in de kast, maar draag ze altijd en overal! Naar kantoor, als je uitgaat of als je met je kids naar de speeltuin gaat. If you got it, flaunt it!

Logo_voor_twitter_2Ga naar de webshop.

Share This