Waarom je door Amerika moet gaan reizen?

Waarom je door Amerika moet gaan reizen?

Een rondreis West Amerika staat bij iedere fanatieke reisliefhebber op het verlanglijstje. En waarom ook niet? Met de vele nationale parken en hippe steden heb je hier voor iedereen wel iets.

Voor diegenen die toch iets meer overtuiging nodig hebben, hebben we dit lijstje met redenen waarom West Amerika iets voor jou is!

Waarom je door Amerika moet gaan reizen?
Hier vind je de meest indrukwekkende steden

San Francisco, Los Angeles, Las Vegas,… moeten we nog even doorgaan? In de VS vind je tal van steden die erg indrukwekkend zijn om te bezoeken. De meeste ken je wellicht zelfs van je favoriete series of films, wat het nog eens specialer maakt als je er zelf in rondwandelt.

route 66 - reizen door AmerikaHet is de ideale bestemming voor een roadtrip

Met de vele oneindige wegen is de VS wellicht de roadtrip bestemming bij uitstek. Wie droomt er niet van Route 66? Of het nu met de camper is of een SUV, het echte gevoel van vrijheid beleef je hier.

Je kunt er beroemdheden tegen het lijf lopen

De meeste filmsterren of artiesten die je kent, wonen in de Verenigde Staten. Staat Los Angeles op je programma, dan zit de kans er in dat je wel een van deze beroemdheden tegen het lijf loopt.

 

Geen land heeft meer nationale parken dan de VS

Natuurliefhebbers komen hier zeker aan hun trekken. Geen land is wellicht zo divers qua natuur als de VS. De ene dag loop je vulkanisch gebied en tussen geisers, om de volgende te wandelen in een van de mooiste berglandschappen ter wereld. Met de Grand Canyon die op de lijst van natuurwonderen staat alleen al, is een bezoek aan West Amerika gerechtvaardigd.

Het klimaat is aangenaam

Hou je van goed weer, dan heb je geluk in West Amerika. De staat Californië is een van de zonnigste van het land. Wordt het iets te warm, dan kan je heerlijk uitblazen langs een van de stranden of kuststeden van de Pacific Highway.

In Amerika kan alles

Een M&M of Coca Cola shop? Een hamburger van meer dan 10000 calorieën? Het kan enkel in de Verenigde Staten! Staat Las Vegas op je reisprogramma tijdens je rondreis West Amerika, dan zal je wellicht nog enkele straffe dingen zien!

 

Share This