Webshop till you drop!

Webshop till you drop!

Op 8, 9 en 10 maart is de Jaarbeurs Utrecht omgebouwd tot de stad New York. Winkelen op de Fifth Avenue in de leukste, hipste en origineelste webshops van Nederland.

roltrapHoe makkelijk wil je het hebben? Gewoon thuis vanaf de bank online wat leuks uitzoeken en een paar dagen later wordt je nieuwe aankoop al thuisbezorgd. Maar er is zó veel aanbod dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Waar vind je nou die ene hippe webshop met dat gave jurkje of die webwinkel met dat écht originele kindercadeautje? Tijdens het gloednieuwe event Webshop Till You Drop zijn de leukste webshops in de Jaarbeurs Utrecht bij elkaar gebracht voor drie dagen lang optimaal shoppingplezier en inspiratie.


New York
Tijdens deze eerste editie van Webshop Till You Drop staat New York centraal en is de Jaarbeurs omgebouwd tot deze ultieme winkelstad. Zo kun je tijdens het winkelen genieten van uitzicht over de skyline van New York of lunchen in Central Park om daarna nog lekker verder te winkelen op de Fifth Avenue.

 

Met vriendinnen
Uiteraard is er voor elk wat wils. Er zijn webshops op het gebied van fashion, gifts, feel good, beauty, kids, living, accessoires, shoes en travel. En om even bij te komen zijn er uiteraard diverse loungeterrassen voor het nuttigen van een hapje en drankje. Webshop Till You Drop wordt echt een gezellig dagje uit met vriendinnen! Na afloop ga je niet alleen naar huis met tassen vol nieuwe aankopen, maar ook met een hele lijst hippe webshops om thuis verder te winkelen. En daar was het allemaal om te doen!


logoshop

Webshop till you drop
8-10 maart
Jaarbeurs Utrecht 
Meer weten? Ga naar www.webshoptillyoudrop.nl

Share This