Welke lingerie past bij jou?

Welke lingerie past bij jou?

Ieder lijf is anders; de een heeft grote borsten en dunne billen, de ander kleine borsten en dikke billen. En dan zijn we er ook nog eens in allerlei vormen. Welk ondergoed past het best bij jouw lichaam?

Bh’s voor kleine borsten
Hoewel er voor alle borstmaten tegenwoordig bh’s met beugels zijn, is dat niet nodig als je borsten niet zo groot zijn. Je kunt dan prima af met een zachte, naadloze bh. Om je borsten meer te accentueren kun je een push-up bh nemen of een voorgevormde bh.

Bh’s voor grote borsten
Als je grote borsten hebt, moet je ze wel goed ondersteunen. Bijvoorbeeld met een beugel-bh. Ook wat bredere bandjes en een stevige achterkant draagt prettig en biedt veel steun.

Onderbroeken onder strakke kleding
Vaak zie je je ondergoed als je wat strakkere kleding draagt. Niet erg charmant. Strings en ‘seamless’ ondergoed bieden uitkomst!

Dikke bips
Wie met wat dikkere billen door het leven gaat, kan beter geen strings dragen. Hierdoor lijken je billen namelijk nog groter. Hipsters of andere bilbedekkende onderbroeken zijn dan een betere keuze.

Kleine billen
Als je kleine billen hebt, kun je juist wel weer goed tangaslips of strings dragen om ze iets groter te laten lijken.

Blote rug of schouders
Als je bh voorzien is van mooie bandjes is het helemaal niet zo erg als je ze ziet als je een blote rug of schouders draagt. Wil je dat niet dan kun je een bh kopen met verstelbare bandjes die je bijvoorbeeld gekruist kunt dragen of om je nek, of een bh met afneembare bandjes.

Op onze Planetfem lingerie site vind je veel meer informatie en inspiratie.

Fotocredits: fashionxxl.startsuper.nl

Share This