Wil je ook bij de lancering zijn van Libelle balance?

Wil je ook bij de lancering zijn van Libelle balance?

‘Libelle balance’ is een special vol lekkere recepten, tips om te ontspannen, lekker-in-je-vel nieuws en handige levenslessen. De exclusieve lancering van deze zomerspecial vindt plaats op 15 juli bij MOTI. En jij kunt er bij zijn!

Vorig jaar organiseerden Libelle en MOTI een fietsmodeshow, waar veel enthousiaste dames op af kwamen. Dit jaar iets compleet nieuws. Op dinsdag 15 juli lanceert Libelle deze nieuwe special: Libelle balance Gezond. Midden tussen de spectaculaire muurschilderingen van Jan van der Ploeg, kun je meedoen aan een bijzondere yogasessie die wordt verzorgd door Boban Krstic van Yogasite.nl.

Wil je erbij zijn?
Wil jij dit bijzondere event bijwonen? Dat kan! Er worden een aantal kaarten verloot om bij de lancering aanwezig te zijn en mee te doen aan de yogasessie. Het begint om 11 uur en het duurt ongeveer tot 12.30 uur. Bovendien krijg je een gaaf Libelle loves MOTI shirt, een goed gevulde goodiebag én maak je kans om in de volgende Libelle te staan! Er is beperkt plek, dus meld je snel aan via info@motimuseum.com en wie weet ben jij een van de gelukkigen. Kijk voor meer informatie op www.motimuseum.nl.651

Winnen!
Iedereen die meedoet maakt kans op een van de 3 yoga outfits van Urban Goddess t.w.v € 75,-

Over de kunstenaar
Jan van der Ploeg is een kunstenaar van monumentale muurschilderingen in musea en openbare ruimtes. In zijn beelden zo groot als de wereld waan je in een utopisch universum van kleuren en tegenstellingen. Van der Ploeg verbindt de 20ste met de 21ste eeuw door terug te grijpen op kunststijlen en –stromingen en deze te transformeren tot grafische droomwerelden. Van der Ploeg organiseerde tentoonstellingen in binnen- en buitenland en zijn werk was onder meer te zien in MoMA PS1 (New York) het Hammer Museum (Los Angeles) en diverse kunstinstituten en galeries in Amsterdam, Basel, Berlijn, Chicago, Milaan, Parijs en Sydney. Zijn tentoonstelling is tot 1 september 2014 te zien in MOTI.

Share This