Wil jij ook een tattoo?

Wil jij ook een tattoo?

Het Nederlandse tattoomagazine Tattoo Planet organiseert voor de vierde keer de Dutch Ladies Tattoo conventie.  Dit internationale evenement vindt plaats op 4 en 5 oktober in Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. De stands worden uitsluitend bemand door vrouwelijke tattoo artiesten. 

Voor wie een prachtige tattoo wil scoren van een internationale tattooartiest is dit event een buitenkans! Tijdens de Ladies Tattoo Convention zullen artiesten live tatoeëren. Van deze dames komt 40% uit Nederland en België. De overige tattoo-artiesten komen uit de USA, Engeland, Zweden, Italië, Polen, Finland.

Kleding en muziek images
Naast de tattoostandjes, vind je hier ook stands met kleding, sieraden en aanverwante zaken. In ons TattooCafé kun je genieten van een hapje en drankje. En verder kun je gedurende de dag luisteren naar muziek verzorgd door singer & songwriter Elles Springs, bekend van The Voice, How About Eve en het voorprogramma van de Golden Earring. Tussen de optredens door is er muziek van het dj-duo Tommy Goodvibes en Rosie Bottoms.

Actie
De conventie ondersteunt de acties van de ‘Sea Shepherd Conservation Society’, dat is een organisatie die actie voert tegen de walvisjacht, de jacht op zeehonden enz. Zij zijn op de conventie aanwezig.

Kijk voor meer informatie op www.dutchladiesconvention.com

Share This