Wist je dat haringen scheten laten?

Wist je dat haringen scheten laten?

Wist je dat haringen ‘s nachts met elkaar communiceren door scheten te laten? En wist je dat als je niest, al je lichamelijke functies niet meer werken en zelfs je hart stopt? Koert-Jan de Bruijn gaat voor het RTL4-programma Wist Je Dat? op pad om deze en andere weetjes te onderzoeken. Hij vormt een duo met RTL4-presentatrice Evelyn Struik. 

Per aflevering staat er één thema centraal. Dit kan van alles zijn: kinderen, gezondheid, voeding, mode en lifestyle. Aan de hand van verschillende items onderzoekt Koert-Jan de meest uiteenlopende onderwerpen. ‘Ik ben zelf erg van de ‘wist je datjes’ en daarom vind ik het extra leuk om dit tot uiting te brengen in een televisieprogramma.’

Koert-Jan de Bruijn
De meeste mensen kennen Koert-Jan de Bruijn van zijn rol als Dennis Alberts in Goede Tijden Slechte Tijden. Daarna presenteerde hij programma’s voor kinderzender Disney XD en RTL4 en speelde hij in verschillende films.

Afvallen
In de eerste aflevering gaat Koert-Jan onderzoeken hoe je met plezier en vooral snel kunt afvallen. Hiervoor gaat hij onder andere op bezoek bij Straight Away. Hij ontmoet ervaringsdeskundigen, professionele coaches en leert alles over vet verliezen.

Wist Je Dat? is vanaf zaterdag 25 januari te zien om 16:30 op RTL4.

Share This