Zet iets moois op tafel!

Zet iets moois op tafel!

Orange Babies zet zich elke dag weer in om zwangere vrouwen met hiv en hun baby’s in Afrika te helpen. Ze komen nu met een nieuw initiatief : Dinner of Hope.

 

 

 

OrangebabiesOrange Babies is een stichting die zich elke dag weer inzet om  zwangere vrouwen met hiv en hun baby’s in Afrika te helpen. Ook biedt Orange Babies steun aan kinderen die geïnfecteerd zijn met het virus of er direct mee te maken hebben.Door onder andere  het bouwen van weeshuizen, kraamklinieken en opvangtehuizen hebben deze vrouwen en kinderen een plek waarbij ze terecht kunnen. De afgelopen jaren zijn hierdoor al duizenden levens gered en honderdduizenden hebben daaraan bijgedragen.

 

Dinner of hope

Orange Babies komt nu met een nieuw initiatief, genaamde Dinner of Hope. Herman den Blijker, ambassadeur van Orange Babies, roept iedereen in Nederland op om op 11 mei thuis een diner te organiseren onder het motto ‘zet iets moois op tafel’.

 

In plaats van dat de gasten een bloemetje of een flesje wijn voor de gastvrouw of heer meenemen, wordt er gevraagd om een donatie te doen. Als host nodig je bijvoorbeeld thuis je vrienden, familie en/of collega’s uit. Iedere gast bepaalt zelf wat hij in de donatiebox doet. Met deze donatie worden zwangere vrouwen, baby’s en kinderen in Afrika, die door hiv geïnfecteerd of benadeeld zijn, geholpen.

 

Kans op een kookreis met Herman den Blijker

Iedereen die deelneemt aan Dinner of Hope, maakt kans op een kookreis naar Afrika! Je kunt dan de projecten van Orange Babies met eigen ogen aanschouwen en daarna wordt er met Herman den Blijker voor de kinderen van de projecten gekookt!

 

Aanmelden: dinnerofhope.nl

Via de website dinnerofhope.nl kun je je eenvoudig aanmelden als gastheer/vrouw. Na aanmelding stuurt Orange Babies een gratis Dinner of Hope-pakket om je snel op weg te helpen. Dit pakket bestaat onder andere uit een donatiebox, informatie over de actie en een leuk presentje voor op tafel.

 

Door dineren te combineren met  doneren wordt het zeker een bijzondere avond!

 

fotograaf: Adrian Kuipers.

Share This