Zwanger: wat gebeurt er in je buik?

Zwanger: wat gebeurt er in je buik?

Al jarenlang staat het boek Oei, ik groei! in de boekenkast van bijna elke jonge ouder. Hierin lees je over de ontwikkeling van je baby. Maar hoe zit dat als je zwanger bent? Wat gebeurt er dan allemaal in je buik?

Oei, ik groei! heeft nu een speciale zwangerschapsagenda ontwikkeld voor alle mommy’s to be! Wat Oei, ik groei! is voor jonge ouders, is deze agenda van dezelfde makers voor iedere zwangere vrouw. Het Oei, ik groei! 9 maandendagboek is een prachtige designagenda, een dagboek met alle ruimte voor je eigen verhaal, dat 100% inspeelt op alle wensen van elke zwangere vrouw. Inclusief stickervel voor de echte milestones tijdens de 9 maanden, een bewaarhoesje voor echofoto’s en uitneembare pagina’s om de agenda helemaal te personaliseren.

Het Oei, ik groei! 9 maandendagboek verschijnt bij elke nieuwe druk met een ander omslag, zodat je altijd een prachtige special edition in de kast hebt staan, maar ook bij elke zwangerschap weer een nieuwe agenda hebt! Het omslag is dit jaar ontworpen door kunstenares Pauline Zeij.

image001Oei, ik groei! 9 maanden dagboek
Auteur: Xaviera Plas
ISBN: 9789021556277
Prijs: € 14,99
Verschijningsdatum: 18-02-2014
Kosmos Uitgevers

 

Share This